Galleri

Här i vårt galleri kan du se några av våra projekt för våra tidigare kunder. Vi hoppas att våra bilder ska ge dig idéer och inspiration för dina egna projekt. Har du en idé eller något önskemål som du vill prata med oss om? Tveka inte på att kontakta oss! Vi är mycket nyfikna på dina byggdrömmar.


Växthus och Orangeri

Vem drömmer inte om ett härligt växthus eller orangeri? Ni kan anlita oss för hela projektet, eller vissa delar som att gjuta golvplattan och att mura. Ett växthus behöver inte endast vara ett tillhåll för dem med gröna fingrar. Det är också ett perfekt rum att använda som matsal och det är varmt och trevligt långt in på hösten. Kontakta oss så kan vi prata mer om vad för typ av växthus/orangeri som passar just er. Här nedan ser ni ett av våra växthus-projekt i Eksjö.


Altan och uterum

Här har vi byggt en rymlig uteplats med ett inglasat uterum. Ett varmvattenbad är inbyggt i altangolvet och en stor trappa har byggts med hänsyn till både bekvämlighet och estetik. En spiskamin i det inglasade rummet gör att platsen går att använda nästan hela året. Snö som faller, en varm filt, en kopp te och sprakandet från en öppen spis. Det kan inte bli mysigare.


Brygga och trappa vid sjön

Huset ligger uppe på en höjd och för att öka tillgängligheten till sjön för de boende byggde vi en trappa från huset och ner till vattnet samt en stor och härlig brygga.


Kontakt

Mail: frank@korneliussensbygg.se

Telefon: 070-332 83 91